Reparation af dit gulv på Sjælland

Reparation af gulv i København og resten af Sjælland

Er dine gulve nedslidte? Det er vigtigt at slidte og gamle gulve bliver repareret, og i den forbindelse står vi klar med en effektiv gulvbehandling. Hos Nansen Gulvservice udfører vi reparation af gulv i København og resten af Sjælland, så du får det gulv, som du drømmer om.

Skal der nye gulve til, har vi et stort udvalg af træ-, vinyl- og linoleumsgulve, som vores professionelle gulvlæggere monterer til konkurrencedygtige priser. Vi kigger selvfølgelig først på, om reparation af gulv er mere optimalt for dig med blik på både pris og kvalitet.

God service og godt håndværk

Hos Nansen Gulvservice får du altid høj kvalitet og god service i forbindelse med gulvreparation. Vi har flere års erfaring med forskellige former for reparationer af gulv, og vi klarer både de små og de store opgaver. Vi tilbyder vores service til private og erhverv på hele Sjælland, og vi sørger for at rådgive dig gennem hele forløbet. Er du interesseret i at høre mere om vores andre behandlinger? Få mere information om vores service ved gulvbelægning, gulvafslibning, gulvlægning. samt gulvbehandlinger.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af gulv

Er dine gulve nedslidte og derfor brug for en reparation af dit gulv? Så kontakt Nasen Gulvservice, vi udfører reparation af gulv i København og omegn. Så hvis du interesseret i at høre mere, så står vi gerne til rådighed med vores erfaring og faglige indsigt til rådighed, når I skal have nye gulve, eller der skal foretages reparation af gulv på de eksisterende. Du har mulighed for at kontake os ved at ringe på tlf. 44 44 47 48, sende en mail til nansengulvservice@mail.dk​ eller udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for at give dig et uforpligtende tilbud samt råd og vejledning.