Gulvlægning​ i København & Herlev på Sjælland

Gulvlægning​

​Trænger gulvene til en udskiftning? Hos Nansen Gulvservice udfører vi gerne din gulvlægning for dig i København, Herlev og resten af Sjælland. Gulvet har nemlig stor betydning for et rum. Det skal være praktisk og funktionelt samtidig med, at det skal passe til rummet og din stil. Og nogle gange er en gulvslibning bare ikke nok. Vi tilbyder vores service til private og erhverv.

Kompetent gulvlægning med fokus på dine behov

Gulve fås med forskellig slidstyrke og look. Når der skal laves gulvlægning, er det vigtigt at tage i betragtning, hvad gulvet skal bruges til. Er der for eksempel tale om en stor familie med børn og hund, eller er det et par, der skal betræde gulvet? Vi rådgiver dig med gulvlægning.

Nansen Gulvservice hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning når der skal lægges nyt gulv. Jesper Nansen, som står bag virksomheden, er uddannet tømrer og har mange års erfaring i gulvbranchen og med gulvlægning. Derfor ser vi opgaverne med to forskellige faggruppers øjne, hvilket giver dig en ekstra garanti for et solidt, holdbart og flot helhedsresultat.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores service?

His Nansen Gulvservice har vi mange års erfaring som gulvlægger og vi står altid klar til opgaven hvis du har brug for gulvlægning i Herlev, København eller på resten af Sjælland. Vi tilbyder både lægning af nyt gulv samt reparation af dit eksisterende gulv. Alle opgaver udføres til konkurrencedygtige priser i hele Hovedstadsområdet omkring Skovlunde, Herlev og København på Sjælland. Vi leverer altid til aftalt tid. Kontakt os på telefon 44 44 47 48, send en mail til nansengulvservice@mail.dk​ eller udfyld vores kontaktformular for at høre mere. Er du i tvivl om, om en udskiftning er nødvendig? Så kontakt os. Læs også mere om gulvafhøvling her.