Nansen Gulvservice er din
garanti for et godt gulv
Kontakt os logo

Gulvlægning​ i København & Herlev på Sjælland

​Trænger gulvene til en udskiftning? Gulvet har stor betydning for et rum. Det skal være praktisk og funktionelt samtidig med, at det skal passe til rummet og din stil. Vi udfører gerne din gulvlægning for dig i København, Herlev og resten af Sjælland.

Professionel gulvlægning med fokus på formålet

Gulve fås med forskellig slidstyrke og look. Når der skal laves gulvlægning, er det vigtigt at tage i betragtning, hvad gulvet skal bruges til. Er der for eksempel tale om en stor familie med børn og hund, eller er det et par, der skal betræde gulvet? Vi rådgiver dig med gulvlægning.

Nansen Gulvservice hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning når der skal lægges nyt gulv. Jesper Nansen, som står bag virksomheden, er uddannet tømrer og har mange års erfaring i gulvbranchen og med gulvlægning.

Derfor ser vi opgaverne med to forskellige faggruppers øjne, hvilket giver dig en ekstra garanti for et solidt, holdbart og flot helhedsresultat.

God service og rådgivning ved gulvlægning – altid til aftalt tid

Vi tilbyder både lægning af nyt gulv samt renovering og reparation af dit eksisterende gulv. Alle opgaver udføres til konkurrencedygtige priser i hele Hovedstadsområdet omkring Skovlunde, Herlev og København på Sjælland. Vi leverer altid til aftalt tid. Kontakt os på telefon 44 44 47 48, send en mail til nansengulvservice@mail.dk​ eller udfyld vores kontaktformular for at høre mere.

Kontakt Nansen Gulvservice

Nansen Gulvservice
Sandbjergvej 11
2740 Skovlunde

CVR: 30770501

Tlf: 44 44 47 48
Fax: 44 61 47 48

E-mail: nansengulvservice@mail.dk