Profil

Nansen gulvservice er din garant for et godt gulv

​​Når du vælger Nansen Gulvservice til at håndtere din gulvopgave, kan du altid være sikker på et resultat i topklasse og grundighed ned til mindste detalje.​

Manden bag

​Vi arbejder med udgangspunkt i vores kunders ønsker, uanset hvor stor eller lille en opgave, det drejer sig om. Det er vigtigt for os at levere et resultat, som vores kunder kan glæde sig over både nu og på sigt.

Virksomheden blev startet af Jesper Nansen i 2007. Inden da arbejdede han i flere år for et andet gulvfirma, hvor han opnåede stor ekspertise inden for mange forskellige opgaver.

Jesper Nansen er udlært tømrer, hvilket gør, at han favner meget bredt, samt at han har både en tømrers og en gulvlæggers syn på opgaven.

Fokus på dialog og rådgivning

God kommunikation skaber de bedste resultater, og derfor gør vi meget ud af at opretholde en god dialog fra start til slut. På den måde kan eventuelle ændringer imødekommes samtidig med, at du altid har mulighed for at stille spørgsmål.

Alle opgaver starter med professionel rådgivning. Kontakt os for en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med udførelsen af dit projekt.