Gulvafslibning i København, Herlev & resten af Sjælland

Få en professionel gulvafslibning

Skal du bruge en gulvafsliber? Med den rette behandling og gulvafslibning kan du forlænge levetiden på dine gulve markant. Derudover kan en slibning af dit gulv give dit hjem et æstetisk løft, da behandlingen giver lækre, lyse gulve som synes så gode som nye. Nansen Gulvservice udfører gulvafslibning i Herlev, København og på resten af Sjælland.

Vi varetager alle opgaver inden for gulvbehandling, herunder:​

Ale vores services er inklusiv en vedligeholdende efterbehandling, hvor gulvet får en omgang olie eller lak, og slutteligt behandles med lud. Før behandlingen påbegyndes, er det afgørende at gulvet er plant, og at alle tidligere overfladebehandlinger er fjernet. Hvis der er behov for det, kombinerer vi derfor vores gulvbehandling med en effektiv afhøvling, for således at opnå et flot og langtidsholdbart resultat, som vi kan stå inde for. Vi tilbyder også gulvlægning og yderligere gulvbehandling.

Ludbehandling ved behandling af trægulve

Før i tiden var lakering anset som den helt almindelige behandling af trægulve, men i dag er ludbehandling mindst ligeså udbredt. Lud er en stærk basisk opløsning af f.eks. natriumhydroxid, som hæmmer træets naturlige gulning. Således fungerer lud som en meget naturlig overfladebeskyttelse, da opløsningen fremhæver træets struktur og åretegning, og giver karakteristiske lyse trægulve. Hvis du ønsker et lyst og naturligt udtryk i dit hjem, kan det altså anbefales at se nærmere på en ludbehandling.

Skal vi stå for din gulvafslibning?

Har du brug for en proffesionl gulvmand til at udføre gulvafslibning nær Herlev, København eller resten af Sjælland? Hos Nansen Gulvservice tilbyder vi gerne uforpligtende rådgivning i forbindelse med slibning af gulv. Vi arbejde i hele hovedstadsområdet, herunder København, Skovlunde, Herlev og Roskilde på Sjælland. Tag endelig kontakt til os på tlf. 44 44 47 48, send en mail til nansengulvservice@mail.dk​ eller udfyld vores kontaktformular, så sørger vi for, at du får et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.