Nansen Gulvservice er din
garanti for et godt gulv
Kontakt os logo

Professionel gulvafslibning i København, Herlev & på Sjælland

Er du på udkik efter en kompetent gulvafsliber i hovedstadsområdet? Med den rette behandling kan du forlænge levetiden på dine gulve markant. Derudover kan en slibning af dit gulv give dit hjem et æstetisk løft, da behandlingen giver lækre, lyse gulve som synes så gode som nye. Vi tilbyder gulvafslibning i Herlev, København og på resten af Sjælland.

Vi varetager alle opgaver inden for gulvbehandling, herunder:​

  • Gulvafslibning
  • Afslibning af trapper
  • Gulvafhøvling til udjævning af gulve

Alt foretages inklusiv en vedligeholdende efterbehandling hvor gulvet får en omgang olie eller lak, og slutteligt behandles med lud. Før behandlingen påbegyndes, er det afgørende at gulvet er plant, og at alle tidligere overfladebehandlinger er fjernet. Hvis der er behov for det, kombinerer vi derfor vores gulvbehandling med en effektiv afhøvling, for således at opnå et flot og langtidsholdbart resultat som vi kan stå inde for.

Ludbehandling ved behandling af trægulve

Før i tiden var lakering anset som den helt almindelige behandling af trægulve, men i dag er ludbehandling mindst ligeså udbredt. Lud er en stærk basisk opløsning af f.eks. natriumhydroxid, som hæmmer træets naturlige gulning. Således fungerer lud som en meget naturlig overfladebeskyttelse, da opløsningen fremhæver træets struktur og åretegning, og giver karakteristiske lyse trægulve. Hvis du ønsker et lyst og naturligt udtryk i dit hjem, kan det altså anbefales at se nærmere på en ludbehandling.

Hør nærmere om gulvafslibning

Vi tilbyder gerne uforpligtende rådgivning i forbindelse med gulvbehandling. Vi arbejde i hele hovedstadsområdet, herunder København, Skovlunde, Herlev og Roskilde på Sjælland. Tag endelig kontakt til os på tlf. 44 44 47 48, send en mail til nansengulvservice@mail.dk​ eller udfyld vores kontaktformular, så sørger vi for, at du får et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Kontakt Nansen Gulvservice

Nansen Gulvservice
Sandbjergvej 11
2740 Skovlunde

CVR: 30770501

Tlf: 44 44 47 48
Fax: 44 61 47 48

E-mail: nansengulvservice@mail.dk