Gulvafhøvling i København & Herlev samt resten af Sjælland

Få et plant gulv med en gulvafhøvling

Træner dine gulve til en kærlig hånd? Så er vi hos Nansen Gulvservice de rigtige at ringe til. Vi udfører gulvafhøvling i København, Herlev samt resten af Sjælland. Vi kan reparere og behandle alle typer gulve og dermed være med til at sikre holdbarheden og æstetikken i lang tid fremover.

Afhøvling af dine gulve kan være nødvendigt, hvis de er særligt medtagede eller overfladebehandlet med meget slidstærke behandlinger, hvor gulvafslibning ikke er nok.

Gulvafhøvling udført af fagfolk

Vi har erfaringen, der kræves, for at udføre en jævn og god afhøvling, så ring til os, hvis du søger en professionel til at gøre arbejdet for dig. Vi kommer ud til både private og erhverv i hele hovedstadsområdet og på Sjælland, herunder København, Skovlunde, Herlev og Roskilde.

Hvordan foregår en gulvafhøvling?

Gulvafhøvling udføres med en gulvhøvl, der afhøvler gulvet med knive og ikke sandpapir som en slibemaskine. Er gulvet meget skævt eller bølget eller behandlet med et meget slidstærkt materiale, er det ikke nok at slibe det, men nødvendigt med en afhøvling først for at opnå det bedste resultat, da gulvafhøvlingen afhøvler plankerne mere i dybden.

Vi anbefaler kraftigt, at du får en professionel til at udføre afhøvlingen af dine gulve, da det kræver megen erfaring at anvende gulvhøvlen korrekt og præcist og dermed undgå slibemærker eller niveauforskelle i gulvet. Selv de ældste og mest slidte gulve kan komme til at se nye ud igen med en gulvafhøvling udført af vores dygtige medarbejdere.

Ud over afhøvlingen kan vi også stå for den efterfølgende gulvafslibning og gulvbehandling.

Vil du gerne høre mere om vores service?

Leder du efter en professionel gulvmand til at udføre gulvhøvling nær Herlev, København eller resten af Sjælland? Hos Nansen Gulvservice har vi ekspertisen til at vurdere, hvilken behandling af dit gulv, der vil give det flotteste og mest holdbare resultat. Ring allerede i dag på telefon 44 44 47 48, send en mail til nansengulvservice@mail.dk​ eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Du får naturligvis et uforpligtende tilbud at forholde dig til. Trænger du til helt nye gulve? Så kan vi også være behjælpelige med gulvlægning.