Nansen Gulvservice er din
garanti for et godt gulv
Kontakt os

Professionel gulvbelægning nær København og Herlev

Er du på udkig efter en kompetent gulvlægger til montering af gulvbelægning omkring København of Herlev? Hos Nansen Gulvservice arbejder vi med alle de gængse belægningsmaterialer. Vi tilbyder et effektivt og professionelt stykke arbejde, og vi bestræber os på at være fleksible, imødekommende og således levere et højt serviceniveau. Vi tilbyder gulvbelægning i hele Hovedstadsområdet på Sjælland.

Blandt vores foretrukne belægningstyper findes:

  • Linoleumsgulve​
  • Vinylgulve
  • Tæpper​

Vi kan naturligvis også imødekomme særlige forespørgsler om andre belægningstyper. Er du interesseret i en belægning som ikke er nævnt, så tag endelig kontakt og få en uforpligtende snak om mulighederne i belægningen.

Hvilken gulvbelægning?

Når du skal vælge den rigtige belægning, afhænger valget først og fremmest af smag og behag. Men der er naturligvis også en række fordele og ulemper forbundet med de forskellige belægningstyper. De populære linoleumsgulve er enormt slidstærke og kan lægges ovenpå eksisterende gulve med gulvvarme. Materialet er behageligt at gå på, det er hygiejnisk og kan meget let rengøres. Men linoleum er forholdsvist fugtfølsomt og skal derfor beskyttes mod fugtskader på længere sigt. Vinylgulve er tilsvarende slidstærke og kan desuden modstå fugtskader, men til gengæld er materialet mere følsomt over for pletter og stænk.

Tag kontakt og hør nærmere

Vi tilbyder gerne en uforpligtende rådgivning i valget af belægningstype, ligesom vi glædeligt imødekommer særlige forespørgsler. Så tag endelig kontakt på tlf. 44 44 47 48 og hør nærmere om mulighederne i gulvbelægninger, eller indhent et uforpligtende tilbud. Vi arbejder i hele hovedstadsområdet, herunder København, Skovlunde, Herlev og Roskilde.

Kontakt Nansen Gulvservice

Nansen Gulvservice
Sandbjergvej 11
2740 Skovlunde

CVR: 30770501

Tlf: 44 44 47 48
Fax: 44 61 47 48

E-mail: nansengulvservice@mail.dk​