Gulvbelægning i København, Herlev & på Sjælland

Gulvbelægning

Er du på udkig efter en kompetent gulvlægger til montering af gulvbelægning i København, Herlev eller et andet sted på Sjælland? Hos Nansen Gulvservice arbejder vi med alle de gængse belægningsmaterialer. Vi tilbyder et effektivt og professionelt stykke arbejde, og vi bestræber os på at være fleksible, imødekommende og således levere et højt serviceniveau. Vi tilbyder gulvbelægning i hele Hovedstadsområdet på Sjælland.

Blandt vores foretrukne belægningstyper findes:

  • Linoleumsgulve​
  • Vinylgulve
  • Tæpper​

Vi kan naturligvis også imødekomme særlige forespørgsler om andre belægningstyper. Er du interesseret i en belægning som ikke er nævnt, så tag endelig kontakt og få en uforpligtende snak om mulighederne i belægningen.

Vælg en belægning ud fra dine ønsker

Når du skal vælge den rigtige belægning, afhænger valget først og fremmest af smag og behag. Men der er naturligvis også en række fordele og ulemper forbundet med de forskellige belægningstyper. De populære linoleumsgulve er enormt slidstærke og kan lægges ovenpå eksisterende gulve med gulvvarme. Materialet er behageligt at gå på, det er hygiejnisk og kan meget let rengøres. Men linoleum er forholdsvist fugtfølsomt og skal derfor beskyttes mod fugtskader på længere sigt. Vinylgulve er tilsvarende slidstærke og kan desuden modstå fugtskader, men til gengæld er materialet mere følsomt over for pletter og stænk. Vi tilbyder også gulvafslibning, gulvafhøvling og yderligere gulvbehandlinger.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbelægning

Har du brug for en erfaren gulvlægger til gulvbelægning i Herlev, København eller resten af Sjælland? Vi tilbyder gerne en uforpligtende rådgivning i valget af belægningstype, ligesom vi glædeligt imødekommer særlige forespørgsler. Så tag endelig kontakt på tlf. 44 44 47 48, send en mail til nansengulvservice@mail.dk​ eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig, og fortælle dig om mulighederne indenfor gulvbelægning, eller give dig et uforpligtende tilbud. Vi arbejder i hele hovedstadsområdet, herunder København, Skovlunde, Herlev og Roskilde.