Gulvbehandling i København & Herlev på Sjælland

Gulvbehandling

Ser dit gulv ? Hos Nansen Gulvservice foretager vi professionel gulvbehandling og reparation af alle gulv i København, Herlev og på resten af Sjælland. Behandlingen kan forlænge gulvenes levetid markant, og giver et æstetisk løft som får gulvene til at se helt nye ud. Vi tilbyder både lakering og behandling med olie og lud, ligesom behandlingen også kan kombineres med en effektiv gulvafslibning eller gulvafhøvling. Det er altid noget særligt at være på arbejde i andre menneskers hjem. Hos Nansen Gulvservice bestræber vi os derfor på at være fleksible med hensyn til støj og arbejdstider, alt imens vi gerne deler ud af vores ekspertise når du skal vælge den rigtige gulvbehandling.​

Hvilken gulvbehandling trænger dit gulv til?

Før i tiden blev lakering betragtet som den almindelige gulvbehandling til trægulve. Men i dag vælger flere og flere en behandling med olie og lud. Ludbehandlingen fungerer som en naturlig træbeskyttelse, da det hæmmer gulvets gulning, fremhæver åretegningen og giver gulvet et lysere udtryk. Der findes desuden to forskellige typer olie til trægulve; en ’natur’ som giver et gyldent resultat, samt en ’hvid’ som giver et lyst gulv.

På ludbehandlede gulve er det let at fjerne ridser og skrammer. Gulvet kan poleres, og med den rigtige pleje holder det sig i mange år. En lakering giver et anderledes udtryk, men kan også øge gulvets levetid markant. Lakeringen kan enten være mat eller glansende, alt afhængigt af smag og behag. Vi tilbyder også gulvafslibning og gulvafhøvling.

Få rådgivning samt et tilbud på gulvbehandling

Har du brug for en kompetent gulvmand Gulvbehandling til at udarbejde gulvbhandling i København, Herlev eller resten af Sjælland? Vi tilbyder gerne en uforpligtende rådgivning når du skal vælge den rigtige behandling til dine gulve. Så tag endelig kontakt på tlf. 44 44 47 48, send en mail til nansengulvservice@mail.dk​ eller udfyld vores kontaktformular og hør nærmere om mulighederne indenfor gulvbehandlinger – eller indhent et uforpligtende tilbud. Vi arbejder i hele hovedstadsområdet, herunder København, Skovlunde, Herlev og Roskilde.