Nansen Gulvservice er din
garanti for et godt gulv
Kontakt os

Gulvbehandling i København & Herlev på Sjælland

Trænger dine gulve til en kærlig hånd? Hos Nansen Gulvservice foretager vi professionel gulvbehandling og –reparation af alle gulvtyper. Behandlingen kan forlænge gulvenes levetid markant, og giver et æstetisk løft som får gulvene til at se helt nye ud. Vi tilbyder både lakering og behandling med olie og lud, ligesom behandlingen også kan kombineres med en effektiv gulvafslibning eller gulvafhøvling. Det er altid noget særligt at være på arbejde i andre menneskers hjem. Hos Nansen Gulvservice bestræber vi os derfor på at være fleksible med hensyn til støj og arbejdstider, alt imens vi gerne deler ud af vores ekspertise når du skal vælge den rigtige gulvbehandling.​

Hvilken gulvbehandling?

Før i tiden blev lakering betragtet som den almindelige gulvbehandling til trægulve. Men i dag vælger flere og flere en behandling med olie og lud. Ludbehandlingen fungerer som en naturlig træbeskyttelse, da det hæmmer gulvets gulning, fremhæver åretegningen og giver gulvet et lysere udtryk. Der findes desuden to forskellige typer olie til trægulve; en ’natur’ som giver et gyldent resultat, samt en ’hvid’ som giver et lyst gulv.

På ludbehandlede gulve er det let at fjerne ridser og skrammer. Gulvet kan poleres, og med den rigtige pleje holder det sig i mange år. En lakering giver et anderledes udtryk, men kan også øge gulvets levetid markant. Lakeringen kan enten være mat eller glansende, alt afhængigt af smag og behag.

Uforpligtende rådgivning om gulvbehandling

Vi tilbyder gerne en uforpligtende rådgivning når du skal vælge den rigtige behandling til dine gulve. Så tag endelig kontakt på tlf. 44 44 47 48 og hør nærmere om mulighederne i gulvbehandlinger – eller indhent et uforpligtende tilbud. Vi arbejder i hele hovedstadsområdet, herunder København, Skovlunde, Herlev og Roskilde.

Kontakt Nansen Gulvservice

Nansen Gulvservice
Sandbjergvej 11
2740 Skovlunde

CVR: 30770501

Tlf: 44 44 47 48
Fax: 44 61 47 48

E-mail: nansengulvservice@mail.dk​